logo - Harold`s

Istoric

Este primul restaurant chinezesc din Timisoara ce s–a nascut ca o materializare fireasca a pasiunii pentru arta culinara chinezeasca din anul 1996. Din punct de vedere culinar, este una din cele mai gustoase bucatarii din lume.

Aici unde functioneaza astazi restaurantul a fost initial o casa particulara, ce a fost reamenajata pentru spatiu commercial, restaurant si terasa.
De la inceputul sau, restaurantul beneficiaza de aceasta locatie cu trei saloane pentru servire, bucatarie si anexe, iar in aer liber, in fosta curte a casei, a fost realizata o gradina de vara, cu fantana arteziana, si separeuri realizate prin arbusti naturali. A rezultat astfel o oaza de verdeata in Complexul Studentesc, in mijlocul unor constructii reci, dese si fara personalitate, acolo unde ritmul vietii este accelerat la maximum.

Restaurantul a trecut prin mai multe amenajari in cursul anilor, din dorinta de a fi proaspat si contemporan. Bucataria sa a fost diversificata si imbunatatita, fiind astazi suportul pentru receptii private, de corporatie sau diplomatice unde finetea, rafinamentul si creativitatea sint mereu apreciate.