logo - Harold`s
  • potol

Catering

Restaurantul nostru are o indelunga si bogata experienta in serviciul de catering, atit pentru receptii diplomatice, receptii cu ocazia zilelor nationale organizate de ambasade sau consulate, evenimente business, evenimente culturale (vernisaje de arta, lansari de carte), cat si evenimente private, evenimente sociale diverse (aniversari, nunti, botezuri, pomeni, etc).

Prezenta noastra delungul anilor alaturi de Consulatul Austriei la Timisoara sau Consulatul Germaniei la Timisoara; ca sa dam numai 2 exemple, ne-a permis sa dezvoltam si sa rafinam serviciile noastre pentru standarde inalte, reusind sa facem din aceste receptii o reusita.

Alaturi de partea de bucatarie, prin meniuri si oferte personalizate, in functie de tipul evenimentului, va oferim urmatoarele servicii de logistica: servire, mese cocktail, vesela, pahare, gratare, fete de masa, aranjamente florale, Candy bar, Cheese bar.

Pentru a va putea ajuta in realizarea unui eveniment, va rugam sa ne contactati telefonic la: 0722 628 670 sau pe email la: office@harolds.ro